KNEŽEVIĆEVA LEKCIJA U SKUPŠTINI CG: Srbija da PROTERA crnogorske tajkune, tamo glume Srbe, a ovde su VELIKI CRNOGORCI! Proslavljeni košarkaški as Dejan Bodiroga istakao je večeras, na manifestaciji organizovanoj na Crkvini povodom desetogodišnjice rada kampa koji nosi njegovo ime, da je ponosan na sve ono što je ovdje ostvareno. Dejan Bodiroga je kasnije od roditelja čuo priču o srodstvu sa Petrovićima, ali nisu imali kontakte.
U Realu je igralo više braće, najpoznatiji su bili Fernando i Antonio Martin, ali dva rođaka košarkaške klase kakvu su imali Dražen Petrović i Dejan Bodiroga Real sigurno nije imao.

März 1973 in Zrenjanin, SR Serbien) ist ein serbischer Basketballfunktionär und ehemaliger -spieler. Dejan Bodiroga (Zrenjanin, 2. ožujka 1973.) bivši je srpski košarka š. Neki košarkaški znalci smatraju ga najboljim igračem koji nikada nije igrao u NBA ligi. MAJKA LEGENDE KOŠARKE sve otkrila! SPEKTAKULARAN SNIMAK POTERE ZA NAPADAČIMA NA KAVČANINA: Ovako su ukrajinski SPECIJALCI savladali Zvicerove EGZEKUTORE. Da kuriozitet bude veći, jedan je igrao za Hrvatsku, drugi za Srbiju. DUGO SKRIVANA PRIČA: Dražen Petrović i Dejan Bodiroga su braća! Srbin i Hrvat ISTE KRVI. A, onda se sve preokrenulo za 5 sekundi! Međunarodni košarkaški kamp “Dejan Bodiroga” , koji je u prvoj smjeni okupio 120 mladih košarkaša i košarkašica iz brojnih zemalja Evrope i svijeta. U produžecima smo glatko pobedili Argentinu i postali prvaci sveta. BILO JE GOTOVO, DRAŽEN JE U CRVENOJ ZVEZDI! KURIR TV . Rane godine. Nema predaha. Dejan Bodiroga (serbisch-kyrillisch Дејан Бодирога; * 2. Milan Tomić košarkaški trener KK Crvena zvezda Dejan Bodiroga Tuča igrača KK Olimpijakos KK Panatinaikos Košarkaški trener. Nacija me je slavila kao heroja, a u svim kafićima u Indijanapolisu se čula naša muzika.
Obojica za Jugoslaviju. EKSKLUZIVNA ISPOVEST MAJKE DRAŽENA PETROVIĆA: Kad gledam Novaka, vidim mog sina! RESTORAN … SLUŠALICA MI JE ISPALA IZ RUKE, KRENULA SAM KA BALKONU... Bolna … Nisam čuo publiku, već samo kako lopta prolazi kroz mrežicu, počinje ispovest za „Blic nedelje“ Dejan Bodiroga. S reprezentacijom Jugoslavije, Bodiroga je osvojio srebro na Olimpijskim igrama 1996., dva Svjetska prvenstva i 3 Europska prvenstva.