Župa Velika Mlaka, Velika Mlaka, Zagrebačka, Croatia. price/night: $44
Hotel in Velika Gorica Avg. Velika Mlaka je naselje otprilike na pola puta između Zagreba i Velike Gorice.Prema popisu iz 2011. godine, ima 3334 stanovnika te je tako najmnogoljudnije naselje u Turopolju, odmah iza Velike Gorice.Ima površinu od 6,07 km². 1.7K likes. Velika Gorica'da yer alan Residence Garden, bahçe ve ücretsiz Wi-Fi erişimi sunmaktadır. Zagreb ilinin (Hırvatça: Zagrebačka županija) sınırları içinde ve il merkezinin 15 km güneydoğusunda bulunur.
Vale park hizmeti sunan bu tesis ayrıca bir terasa sahiptir. Velika Gorica is a lovely little place with plenty of shops/coffee shops and bars and has a great bus link into Zagreb city centre. Wish we could have stayed longer. Dječji vrtić Velika Gorica - Velika Mlaka, Brune Bušića bb, 10408 Velika Mlaka - pogledajte detalje o poslovnog subjektu, ukoliko imate pozitivnih ili negativnih iskustava, unesite komentar Lulu United Kingdom Hotel Cool Zagreb Airport. Konuk değerlendirmelerini keşfedin ve seyahatiniz için mükemmel kalacak yeri ayırın. Župa svete Barbare djevice i mučenice, Velika Mlaka župnik: Anđelko Kufrin OIB 16250743605 IBAN HR8823600001101596067 Velika Gorica, Hırvatistan'daki en iyi kalacak yerler için fırsatları bulun ve rezerve edin!

Sebalj Mirko * Cvjecar * Zagrebacka 97, 10410 Velika Gorica Simicic Zvonimir * SIMICIC Knjigovod. * J. Dobrile 32, 10410 Velika Gorica Simpraga Edo * Staklar * Ivana Lackovica 23, 10408 Velika Mlaka Stajduhar Petar * Marketing * J. Ribara 10, 10410 Velika Gorica Stefancic Mato * Przion., prerada, trg. Velika Gorica, Hırvatistan'daki 3 yıldızlı en iyi oteller için fırsatları bulun ve rezerve edin! Show more Show less. Odalar bahçe manzaralı bir verandaya sahiptir. Velika Gorica Tourism: Tripadvisor has 1,166 reviews of Velika Gorica Hotels, Attractions, and Restaurants making it your best Velika Gorica resource. An unexpected stay in Zagreb turned into a 5 star experience. Velika Gorica (Hırvatça: Velika Gorica) Hırvatistan'ın yedinci büyük kentidir.Turopolje Ovası'nda, konumluldur. Konuk değerlendirmelerini keşfedin ve seyahatiniz için mükemmel 3 yıldızlı oteli ayırın.